24. mei 2020
Ik hou van mijn werk en ik vind schrijven leuk. Dat maakt dat ik één keer per maand een stuk schrijf over wat er in gesprekken met cliënten gebeurt. Dit keer over het verrassend positieve effect dat de crisis op sommigen kan hebben.

06. mei 2020
Aan dit artikel over hoe we straks gelukkiger uit de crisis kunnen komen heb ik een bijdrage mogen leveren. Interessante inzichten ook van de andere geïnterviewden wat mij betreft

28. maart 2020
Je leert jezelf vaak beter kennen tijdens een (corona) crisis. De manier waarop mensen reageren, verschilt enorm. In deze bizarre tijd ontwikkelde ik een korte test om te reflecteren op je eigen reactie. Benieuwd? Doe de test!

07. maart 2020
Ik hou van mijn werk en ik vind schrijven leuk. Dat maakt dat ik één keer per maand een stuk schrijf over wat er in gesprekken met cliënten gebeurt. De ene keer wat luchtiger dan de andere, dit keer brengt Corry Konings absoluut luchtigheid in de behandelkamer.

19. februari 2020
Ik hou van mijn werk en ik vind schrijven leuk. Dat maakt dat ik af en toe schrijf over wat er in gesprekken met cliënten gebeurt. Dit keer over Allah, homoseksualiteit, HIV en belemmerende overtuigingen en vooral over hoe ik de gevreesde strijd met Allah wist te omzeilen.

18. februari 2020
Ik wil geen dokter Rossi worden. Een cliënte wees mij erop dat dat gelukkig nog niet het geval is. Ik hou van mijn werk én ik vind schrijven leuk. Dat maakt dat ik graag schrijf over wat er in gesprekken met cliënten gebeurt. Dit keer dus over dokter Rossi, reageren, apathie en de Kookpotten in de Efteling.

05. december 2018
Mindstep Psychologie gaf al wandelend een interview aan het NRC over wandeltherapie.

04. december 2018
Bekijk het filmpje met uitleg over de insteek van Acceptance & Commitment Therapy

01. februari 2018
Bekijk het filmpje met uitleg over (de werking van) positieve psychologie

07. november 2017
Duidelijk filmpje met uitleg over de werking van EMDR. In plaats van de oogbewegingen kan ook een koptelefoon met onregelmatige tikjes links en rechts worden gebruikt.

Meer weergeven