BEDRIJFSPSYCHOLOGIE


Mindstep Psychologie is gespecialiseerd in bedrijfspsychologie; begeleiding van werknemers in het kader van herstel van klachten van stress, overspanning, burn-out, angst en paniek, depressie, trauma, rouw en verliesverwerking. Daarbij betrek ik, indien gewenst, in de begeleiding de werkcontext en is er aandacht voor wat er vanuit de werkcontext nodig is om met voldoening en mentale gezondheid te functioneren. Meer in het algemeen is de focus gericht op versterken van duurzame inzetbaarheid en evenwichtig functioneren in werk- en privéleven. 


AANMELDEN WERKGEVERSTRAJECTEN


Mindstep Psychologie biedt begeleidingstrajecten voor medewerkers met psychische klachten/vraagstukken. De medewerker kan zelf contact met mij opnemen via info@mindstep-psychologie.nl voor het maken van een kennismakingsafspraak. Na de kennismakingsafspraak stel ik indien passend een offerte op voor het vervolg. In de trajecten maak ik gebruik van de wandeltherapie. Voor meer informatie zie wandeltherapie. Meer info over mij vind je hier


CONTACT


Via onderstaande button kun je bij interesse mij een mail sturen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact op om verder af te stemmen.