BEDRIJFSPSYCHOLOGIE


Mindstep Psychologie is gespecialiseerd in bedrijfspsychologie; begeleiding van werknemers in het kader van herstel van klachten van stress, overspanning, burn-out, angst en paniek, depressie, trauma, rouw en verliesverwerking. Daarbij betrek ik, indien gewenst, in de begeleiding de werkcontext en is er aandacht voor wat er vanuit de werkcontext nodig is om met voldoening en mentale gezondheid te functioneren. Meer in het algemeen is de focus gericht op versterken van duurzame inzetbaarheid en evenwichtig functioneren in werk- en privéleven. 


AANMELDEN WERKGEVERSTRAJECTEN


Mindstep Psychologie biedt begeleidingstrajecten voor medewerkers met psychische klachten/vraagstukken. De medewerker kan zelf contact met mij opnemen via info@mindstep-psychologie.nl voor het maken van een kennismakingsafspraak. Na de kennismakingsafspraak stel ik indien passend een offerte op voor het vervolg. In de trajecten maak ik gebruik van de wandeltherapie. Voor meer informatie zie wandeltherapie. Meer info over mij vind je hier


IN COMPANY


Door organisaties ben ik ook in te huren als In Company Bedrijfspsycholoog per dagdeel of dag per week. Een psycholoog in company biedt voor een grotere organisatie een aantal voordelen, waaronder kosteneffectiviteit, korte communicatielijnen met betrokkenen van de betreffende medewerker (bedrijfsarts, leidinggevende, HR), laagdrempeligheid en de mogelijkheid voor de bedrijfspsycholoog om zich in bredere zin in te zetten voor het verbeteren van de mentale gezondheid en duurzame inzetbaarheid van de medewerkers. Als In Company Bedrijfspsycholoog neem ik vaak deel aan het casemanagementoverleg, adviseer ik over trends die ik waarneem in de organisatie en verzorg ik trainingen, bijvoorbeeld ‘Mindfulness at Work’. 


CONTACT


Via onderstaande button kun je bij interesse mij een mail sturen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact op om verder af te stemmen.