Psycholoog Voorburg

OPLEIDING


In Maastricht heb ik de opleiding psychologie afgerond. Vervolgens heb ik een aantal post-doctorale opleidingen gedaan. Zo ben ik BIG-geregistreerd GZ-psycholoog en erkend cognitief gedragstherapeut van de VGCT (Vereniging voor Cognitieve- en Gedragstherapie, zie voor meer informatie over deze therapie-vorm www.vgct.nl of dit filmpje met heldere uitleg over cognitieve gedragstherapie). Sinds december 2017 ben ik ook geregistreerd supervisor van de VGCT en sinds 2018 docent voor de basis- en verdiepingsopleiding cognitieve gedragstherapie. Verder ben ik opgeleid tot EMDR therapeut en gecertificeerd Mindfulness trainer.

In mijn sessies maak ik gebruik van de positieve cognitieve gedragstherapie (zie filmpje met uitleg over positieve psychologie) met, indien passend bij jouw doelen en persoonlijke krachten, oefeningen in Mindfulness (aandachttraining) en ACT (Acceptance and Commitment Therapy). EMDR pas ik toe in het kader van trauma- en/of zelfbeeld behandeling. Voor uitleg over de werking van EMDR bekijk dit filmpje


ERVARING


Mijn overkoepelende expertise is de arbeidsgerelateerde psychologie. Mijn roots als psycholoog liggen in het afnemen van assessment onderzoeken in het kader van selectie, loopbaan en ontwikkelpotentieel. Inmiddels ben ik naast en vanuit mijn inzet voor Mindstep Psychologie al jaren met veel plezier actief op het gebied van de bedrijfspsychologie. Het begeleiden en behandelen van personen met uiteenlopende psychische klachten, veelal verwezen door een bedrijfsarts, zijn expertisegebieden. Tevens ben ik ervaren en bedreven in het geven van groepstrainingen, waaronder de Mindfulnesstraining. In de begeleiding heb ik dan ook, indien nodig, aandacht voor vraagstukken op het gebied van loopbaankeuzes, re-integratie en/of versterken van gezond duurzaam functioneren.